Me koirakoulussa

Dumlen agilitypäiväkirjaan, tulokset päiv. 13.4.2009

Tikkis
Olemme aloittaneet torstaitokossa käymisen eli Impivaaran Hallit ry:n perinteikkäässä koulutuksessa. Hiano poika on Tikkis, jaksaa ihan keskittyäkin aika hyvin jo näin pienenä! Siellä tehdään kaikenlaista tokoaiheista, ja ohittamisharjoituksia ja luoksepäästävyyttä ynnämuuta kivaa.

Dumle aikuisena
Edelleen harrastamme koirakoulussa käymistä silloin tällöin. Opitaan uusia asioita ja kerrataan jo opittuja, muistellaan kuinka sitä käyttäydyttiinkään muiden seurassa. Dumle ei enää vaan pääse riehumaan vapaana kuin poikkeustapauksissa (tuttujen vanhojen koirien kanssa), sillä hän taitaa kokea kentän "omakseen" ja pyrkii pätemään ja pomottamaan kaikkia uusia ja nuorempia narttuja. Keskitymme agilityyn, tässä muutama kuva ennen alkeiskurssia =DDumle 2004
Heti kun olin saanut kaikki rokotukset voimaan, alettiin käymään tosi kivassa paikassa kerran viikossa, nimittäin Impivaaran Hallien koirakoulussa! Ensin siellä saa riehua ja leikkiä toisten kanssa (jos osaa olla nätisti), sitten meidät jaetaan ryhmiin, kuunnellaan ohjaajia ja opetellaan kaikkia juttuja, ja saa nameja jos osaa edes jotain. Sitten on kauheen kiva välkkä, ja taas saadaan vähän riehua! Mitä isompi riehukaveri sitä kivempaa! Ja sitten taas harjoitellaan, nyt kaikki yhdessä, vaikka sellaisessa isossa ringissä miten kuljetaan nätisti vaikka kivoja kavereita on ihan siinä vieressä monta!

Ja kuvia! Tossa viimesessä mä oon ihan poikki riehupäivän jälkeen...